Twaróg Secymiński
Masło
Kefir
Jogurt naturalny
Śmietana 18%
Śmietana 25%
Proste składniki
Mleko od własnych krów
Żywe kultury bakterii
Tradycyjna receptura
Jest zdrowy, bardziej kremowy i składa się z prostych składników. Świeże mleko i żywe kultury bakterii w połączeniu z tradycyjną recepturą sprawiają, że jest szczególnie smaczny i zdrowy.
Skład: mleko, kultury bakterii.
Wartość energetyczna
714 kJ/171 kcal
Tłuszcz w tym kwasy tłuszczowe nasycone
11,07% 8,19%
Węglowodany w tym cukry
3,72% 2,91%
Białko
14,16%
Sól
0,07 g
W nim znajdziesz smak tradycji i wysoką jakości. Zawiera wyłącznie tłuszcz mleczny, min. 85%, co oznacza, że jest to prawdziwe masło, którego smak pamiętasz z dzieciństwa.
Skład: mleko, kultury bakterii.
Wartość energetyczna
3170 kJ/771 kcal
Tłuszcz w tym kwasy tłuszczowe nasycone
85,2% 62,62 g
Węglowodany w tym cukry
< 0,50% < 0,50%
Białko
0,90%
Sól
0,01 g
Lekki kwaskowy płynny napój mleczny, wytwarzany tradycyjną metodą ze świeżego mleka, bogaty w białko, jest doskonałym uzupełnieniem diety dla osób aktywnych fizycznie.
Skład: mleko, kultury bakterii.
Wartość energetyczna
307 kJ/74 kcal
Tłuszczw tym kwasy tłuszczowe nasycone
4,86%3,72%
Węglowodanyw tym cukry
3,61%3,60%
Białko
3,72%
Sól
0,12%
Pełne mleko używane w naszym kremowym jogurcie pochodzi od szczęśliwych krów rasy jersey, które pasą się na bujnych pastwiskach. Wynik? Zdrowy jogurt o świeżym smaku, z którego jesteśmy dumni.
Skład: mleko, kultury bakterii.
Oprócz bakterii jogurtowych zawierażywe kultury bakterii probiotycznych lactobacillus casei.
Wartość energetyczna
314 kJ/75 kcal
Tłuszczw tym kwasy tłuszczowe nasycone
4,95%3,88%
Węglowodanyw tym cukry
3,96%3,86%
Białko
3,66%
Sól
0,12%
Ze względu na krótki łańcuch produkcyjny nie zawiera konserwantów. Nadaje się idealnie jako dodatek do zup, sosów i różnego rodzaju dressingów.
Skład: mleko, kultury bakterii.
Wartość energetyczna
818 kJ/198 kcal
Tłuszczw tym kwasy tłuszczowe nasycone
19,02%12,8%
Węglowodanyw tym cukry
3,9%3,6 g
Białko
2,80%
Sól
0,08 g
Ze względu na, to że przetwarzamy mleko od własnych krów żywionych paszami wolnymi od GMO, nie zawiera konserwantów. Nadaje się idealnie jako dodatek do zup, sosów i różnego rodzaju deserów.
Skład: mleko, kultury bakterii.
Wartość energetyczna
1074 kJ/260 kcal
Tłuszczw tym kwasy tłuszczowe nasycone
25,84%18,96 g
Węglowodanyw tym cukry
4,27%3,15%
Białko
2,64%
Sól
0,08 g