Wróc do przepisów

RODZAJ DANIA

Udostępnij

facebook share twitter share

Koktajl z kefiru, świeżego ogórka i koperku

Wykorzystane produkty: Kefir

SKŁADNIKI

  • 250 ml kefiru
  • 1 świeży ogórek
  • 2 gałązki świeżego koperku
  • grubo mielony pieprz
  • szczypta soli

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Lekka przekąska, pachnąca świeżym ogórkiem i ziołami na bazie kefiru. Brzmi pysznie? Bo takie jest! Koktajl na bazie kefiru to wyśmienite rozwiązanie jako dodatek to obiadu albo jako przekąska między posiłkami. Przygotowanie zajmuje dosłownie chwilę! Do blendera wlej kefir, dodaj świeżego ogórka oraz koperek. Zmiksuj całość na szybkich obrotach. Posmakuj i w razie potrzeby dodaj soli oraz pieprzu. I jak? Czujesz już ten orzeźwiający smak?

Produkty z przepisu

separator
kefir

Kefir